Vpis
Računalniški center Univerze v Mariboru SLO | ENG

​​​​​​

Razlaga analiz študentskih anket 2013/2014

Obremenitev študentov:

Izpis: Dodatek pri Individualnem strnjenem poročilu izvajalcev (nosilcev)

Fakulteta: A
Študijski program: Program B - 1. stopnja
Učna enota: C

Struktura študentov glede na oceno ustreznosti obsega posamezni vrst kontaktnih ur (v %):

Premalo​Ustrezno​Preveč​Stopnja odziva (S.O.)​
​Predavanja​1,3​88,510,3​85,7​
​Seminarske vaje​1,391,0​​7,7​85,7


1,3 % študentov, ki so odgovarjali na vprašanje meni, da je pri tej učni enoti količina predavanj, predvidena z učnim načrtom, premajhna.
88,5 % študentov, ki so odgovarjali na vprašanje meni, da je pri tej učni enoti količina predavanj, predvidena z učnim načrtom, ustrezna.
10,3 % študentov, ki so odgovarjali na vprašanje meni, da je pri tej učni enoti količina predavanj, predvidena z učnim načrtom, prevelika.

1,3 % študentov, ki so odgovarjali na vprašanje meni, da je pri tej učni enoti količina seminarskih vaj, predvidena z učnim načrtom, premajhna.
91,0 % študentov, ki so odgovarjali na vprašanje meni, da je pri tej učni enoti količina seminarskih vaj, predvidena z učnim načrtom, ustrezna.
7,7 % študentov, ki so odgovarjali na vprašanje meni, da je pri tej učni enoti količina seminarskih vaj, predvidena z učnim načrtom, prevelika.

  

Struktura študentov glede na oceno ustreznosti obsega samostojnega dela (v %):

​Manj delaPribližno toliko dela
(​± 20 %)
​Več delaStopnja odziva (S.O.)​
​Samostojno delo študenta​27,363,6​9,1100,0​


27,3 % študentov, ki so odgovarjali na vprašanje meni, da so imeli pri tej učni enoti manj samostojnega dela, kot je predvideno po učnem načrtu.
63,3 % študentov, ki so odgovarjali na vprašanje meni, da so imeli pri tej učni enoti približno toliko samostojnega dela, kot je predvideno po učnem načrtu.
9,1 % študentov, ki so odgovarjali na vprašanje meni, da so imeli pri tej učni enoti več samostojnega dela, kot je predvideno po učnem načrtu.